Έκθεση για τις τάσεις 2023 στη βιομηχανία Θέρμανσης, Ψύξης και Aερισμού

Η AHR Expo που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ατλάντα, ΗΠΑ δημοσίευσε την έκθεση τάσεων 2023 για την βιομηχανία της θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού και ψύξης (HVACR- Heating, Ventilation, Air Conditioning) και τις προοπτικές για το 2023.

O κλάδος HVACR παραμένει μοναδικός, καθώς αποτελείται από επαγγελματίες από πολλούς διαφορετικούς τομείς εκπαίδευσης και καριέρας.

Για τη σύνταξη αυτής της έκθεσης, ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες – ενώσεις του κλάδου, κατασκευαστές από την έκθεση και εμπειρογνώμονες που εργάζονται στον τομέα – να προβληματιστούν σχετικά με ευκαιρίες, απειλές και προκλήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη για το προσεχές διάστημα καθώς και ανατροφοδότηση σχετικά με τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στους συγκεκριμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης.

Η AHR Expo είναι από το 1930 η κορυφαία εκδήλωση HVACR στον κόσμο, προσελκύοντας επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Η έκθεση παρέχει μοναδικό φόρουμ όπου οι κατασκευαστές όλων των μεγεθών και ειδικοτήτων, είτε πρόκειται για μεγάλες βιομηχανίες ή καινοτόμες νεοφυής επιχειρήσεις, μπορούν να συναντηθούν για να μοιραστούν ιδέες και να παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας HVACR κάτω από μία στέγη.

Το πλήρες κείμενο της έκθεσης 2023 Trend Report είναι διαθέσιμο εδώ:
https://www.ahrexpo.com/releases-articles

Πηγή: B2green