Η HALCOTHERM ιδρύθηκε το 1983 και δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και της ψύξης, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα της κατασκευής λεβήτων με εμπειρία τριών δεκαετιών. Η εταιρία είναι εγκατεστημένη στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Η εμπειρία μας καθώς επίσης και οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αγοράς για την θέρμανση και ειδικότερα για την παραγωγή λεβήτων πετρελαίου, αερίου, ξύλου καθώς και pellet μας έδωσε την δυνατότητα για συνεχή βελτίωση της τεχνολογικής μας υποδομής με σύγχρονα, αυτοματοποιημένα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρία έχει ως πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που πληρούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς, και ταυτόχρονα στοχεύουν στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Για αυτό η εταιρία είναι στελεχωμένη από το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό που υπηρετεί στοχευμένα τη φιλοσοφία αυτή.

Η HALCOTHERM είναι μια εταιρία απόλυτα οργανωμένη, πάντα σε θέση να εξυπηρετήσει άριστα και έγκαιρα τους πελάτες της με υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα της θέρμανσης.

Η εταιρία βελτιώνοντας συνεχώς τόσο τον μηχανολογικό εξοπλισμό της με επενδύσεις που τον καθιστούν σύγχρονο και προηγμένο όσο και το προσωπικό της με την απαραίτητη εκπαίδευση, έχει ως απώτερο σκοπό την εξασφάλιση στους πελάτες της:

  • Άριστης ποιότητας προϊόντα
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης


Με τον συνεχή εκσυγχρονισμό, την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατασκευών, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και την υψηλή οργάνωση σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα η εταιρία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και να γίνει μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της Ελλάδας.

Η αναζήτηση κατάλληλων υλικών και του ελέγχου τους, αλλά και ο αμερόληπτος έλεγχος κατά την επεξεργασία τους σε όλα τα στάδια αποτελούν τις εγγυήσεις για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής και με βάση την τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί από την επιχείρηση, κατασκευάζονται προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την εργονομία, την λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, ασφάλεια, ποιότητα και απλότητα στον χειρισμό τους.

Η εταιρεία θεωρεί στρατηγικής σημασίας την Ποιότητα. Μόνο με αυτή εξασφαλίζει τη διατήρηση της πελατείας της, την προσέλκυση νέων πελατών και την πρωτοπορία της απέναντι στον ανταγωνισμό.

Συστατικά στοιχεία διαμόρφωσης της Πολιτικής Ποιότητας είναι οι απαιτήσεις ποιότητας του πελάτη, οι απαιτήσεις των προτύπων και των κανονισμών για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, όπως επίσης και η φιλοσοφία ποιότητας που διέπει τα στελέχη και όλους τους συναδέλφους της Επιχείρησης. Οι προσπάθειές της εστιάζονται πάντα στην κάλυψη των αναγκών, των απαιτήσεων, των επιθυμιών και των προτιμήσεων των πελατών της στο βέλτιστο κόστος.

Η αξιοπιστία της HALCOTHERM και η ποιότητα των προϊόντων της φέρει την πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001 καθώς και πιστοποίηση διαδικασιών συγκόλλησης και συγκολλητών για όλο το εύρος συγκολλήσεων που εφαρμόζονται. Όλα τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα Ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν την σήμανση CE.


Η HALCOTHERM είναι πάντα κοντά στις ανάγκες σας. Για αυτό το λόγο μαζί με τη βραβευμένη ποιότητα Halcotherm, σας παρέχουμε τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς εκπληρώνοντας την επιθυμία σας για σωστή, αποτελεσματική και προπάντων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θέρμανση.

  • Εγγύηση 5 ετών στο λέβητα.
  • Εγγύηση 1 έτους στον καυστήρα, στον κυκλοφορητή, στο δοχείο διαστολής και τα ηλεκτρολογικά μέρη.